5 espressoare simple ce merită toți banii

Pentru cei care doresc să-și satisfacă pofta de cafea acasă, un espressor este o alegere excelentă. Aceste oferă rezultate profesionale la o fracțiune din costul celor profesionale – Recomandarea noastră #1 costă sub 499lei.

În urma testării celor mai bune espressoare de la cele mai recunoscute mărci, inclusiv Delonghi, Krups și Breville, modelele noastre de top sunt:

1) Beko CEP5152B

cel mai bun espressor Beko CEP5152B

2) Smeg ECF01BLEU

espressor Smeg ECF01BLEU

CEL MAI BUN ESPRESSOR PENTRU CAPPUCCINO

3) DeLonghi EC685.BK

cel mai bun espressor pentru cappuccino

CEL MAI BUN ESPRESSOR PENTRU SPAȚII MICI

4) Krups XP344040

cel mai bun espressor spatii mici

CEL MAI BUN ESPRESSOR PENTRU ESPRESSO

5) Gaggia Carezza Deluxe

espressor Gaggia Carezza Deluxe

Ce este un espressor?

Espressoarele pentru acasă arată ca versiuni miniaturale ale celor pe care le vedeți în cafenele și folosesc cafea măcinată în loc de boabe. Totuși, dacă doriți să folosiți boabe pentru a obține o ceașcă de cafea mai proaspătă, va trebui să achiziționați o râșniță electrică de cafea. (VEZI RECOMANDAREA NOASTRĂ)

rasnita cafea pentru espressor

Prepararea unei cafele folosind un espressor poate fi puțin mai dificilă decât suntem obișnuiți. Este vorba, în principal, de realizarea unui echilibru între utilizarea cantității potrivite de cafea și presiunea utilizată – ajustați acești doi parametri și veți obține cafeaua perfectă.

accesorii espressor cafea
Vezi Ghid pentru Cafea AICI

Espressoarele oferă mult mai mult control atunci când vine vorba de prepararea unor cafele de specialitate, precum Latte și Cappuccino. Bagheta cu abur vă oferă un control total asupra temperaturii și texturii laptelui aburit. Deși stăpânirea tehnicii de spumare a laptelui necesită ceva antrenament, este cea mai bună metodă pentru obținerea rezultatului perfect.

tipuri de cafele espressor
Vezi Cafeaua recomandată AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *