Poze la minut?

aparate foto instant

Probabil ca aveți mii de poze în telefon. La fel de probabil este că, pe majoritatea, le veți vedea a doua oară înainte să le ștergeți pentru a elibera memoria telefonului. Dacă vă aflați în această situație, am soluția perfectă – o cameră foto instant.

poze la minut

În mod normal aș încerca să susțin faptul că există numeroase avantaje în a face poze instant în detrimentul celor digitale, însă nu există. Aparatul este considerabil mai mare ca un telefon, poți face un număr limitat de poze cu o rezervă de coli, pozele sunt de o calitate considerabil mai mică față de cele făcute de un telefon modern. În concluzie nu aveți niciun motiv să vă doriți o camera foto instant.Corect?…Greșit!

O poză instant reprezintă un angajament pentru momentul in care butonul aparatului este apăsat, o investiție în prezent menită să ajungă în paginile unui album pentru a ne putea bucura de ea în viitor. Simplul fapt că numărul de poze permise de o rezervă a aparatului este limitat ne face să alegem cu grijă ce imortalizăm pe acea mică bucată de hârtie. Concluzia este deci alta, decizia de a cumpăra o cameră foto instant este una emoțională, nu luăm in calcul megapixeli și durata bateriei, ci cum ne vom simți când vom imortaliza acele momente speciale.

Dacă aparatele instant nu au reușit să vă convingă, luați in considerare o imprimantă portabilă pentru poze. Aveți recomandările noastre în continuare:

Aparate foto instant:

1) Fujifilm Instax Mini 90

instax aparate instant

2) Fujifilm Instax Mini 11

cel mai vandut aparat foto instant

3) Polaroid OneStep+

polaroid aparat instant

Imprimante portabile:

1) Kodak Mini 2

imprimanta instant kodak

2) Canon Zoe mini

canon zoe mini

3) Polaroid ZIP

polaroid zip imprimanta foto portabila

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *