Roboți inteligenți de la Samsung

Roboți inteligenți de la Samsung

În ultimii câțiva ani, conferințele de presă CES ținute Samsung au prezentat o multitudine de roboți de casă.

Sunt inteligenți, abili și impresionanți (și adorabili). Dar roboții de acasă sunt greu de realizat…bine. Există un motiv pentru care doar aspiratorul robot este singurul viabil la aproape 20 de ani de la introducerea Roomba.

Este același motiv pentru care robotul aspirator prezentat de Samsuung, JetBot 90 AI + pare să fie cel mai viabil robot pentru acasă de la CES 2021. Compania a prezentat și actualizări la Bot Handy pe care le-a introdus CES 2020.

La show-ul de anul trecut, roboții au realizat un fel de prezentare în stil coregrafic, cu interacțiune umană limitată. Pentru moment, acest gen de tehnologie pare doar proof of concept, dar este un indicator bun pentru ceea ce va urma.

aspirator inteligent de la Samsung

Cu toate acestea, putem aprecia aspiratorul JetBot 90 AI + . La urma urmei, acesta va ajunge in Europa la finalul anului 2021.

Aspiratorul robot are un senzor lidar integrat, cuplat cu un algoritm de detectare a obiectelor care îl ajută să construiască o cale ideală în jurul casei utilizatorului.

Aspirator inteligent Samsung 2021

Interesant este faptul că imagini de la camera sa camera pot fi vizualizată de la distanță de către utilizator, funcționând ca un fel de cameră de securitate (deși Samsung pare să evite să folosească de fapt cuvântul) și un mod de monitorizare pentru animalele de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *