Samsung Galaxy Buds+

VEZI CEL MAI BUN PREȚ AICI

Samsung Galaxy Buds+

Samsung Galaxy Buds + sunt o versiune îmbunătățită a vechilor Samsung Galaxy Buds. Arată și se simt identice și au același design elegant și compact.

Profilul lor de sunet out-of-the-box este foarte bine echilibrat, iar aplicația însoțitoare este disponibilă atât pentru iOS, cât și pentru Android, spre deosebire de aplicația exclusiv Android a modelului mai vechi.

Samsung Galaxy Buds+ aplicatie

Au o durată de viață continuă a bateriei mult mai lungă, cu peste 13 ore de redare de la o singură încărcare, ceea ce este foarte impresionant pentru o pereche de căști cu adevărat wireless.

Din păcate, comenzile lor sensibile la atingere pot fi puțin dificil de utilizat. Totuși, dacă sunteți în căutarea unei perechi versatile de urechi cu adevărat wireless, acestea sunt o alegere bună.

Samsung Galaxy Buds+ control

Concluzie Samsung Galaxy Buds+

Samsung Galaxy Buds + sunt ideale pentru utilizare mixtă. Durata lungă de viață a bateriei permite o utilizare îndelungata (13h) iar zgomotul de fundal este blocat cu succes. Sunt destul de ușoare și confortabile, singurul minus fiind sensibilitatea ridicată a controlului tactil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *