Televizor Samsung TU8072

VEZI CEL MAI BUN PREȚ AICI

Televizor Samsung TU8072

Samsung TU8000, vândut în România sub denumirea Samsung TU8072, este un televizor foarte bun la un preț foarte competitiv.

Se comportă cel mai bine în camere întunecate, deoarece panoul său VA are un raport de contrast remarcabil și o uniformitate remarcabilă a culorilor închise.

 4k Televizor Samsung TU8072

Chiar dacă acceptă HDR10 +, nu oferă o experiență HDR satisfăcătoare, deoarece nu poate afișa o gamă largă de culori și nu devine luminos în HDR. Samsung 8 Series are un timp de răspuns decent și un lag redus de intrare pentru jocuri, dar nu există suport pentru rata de reîmprospătare variabilă (VRR).

HDR 10+

Afișează chroma 4: 4: 4 dacă doriți să-l utilizați ca monitor pentru computer. Cu toate acestea, unghiurile sale largi de vizualizare înseamnă că imaginea poate părea spălată în lateral dacă stai prea aproape.

Concluzie Televizor Samsung TU8072

Samsung TU8072 este un televizor potrivit pentru majoritatea utilizărilor. Datorită raportului său de contrast remarcabil și a uniformității negre remarcabile, scenele întunecate din filme arată excelent, dar, din păcate, nu acceptă o gamă largă de culori pentru filmele HDR.

unghi vizionare TV

Unghiurile de vizionare sunt înguste, deci nu este ideal pentru vizionarea emisiunii TV preferate în grupuri mari. Cu toate acestea, este un televizor potrivit pentru gaming datorită timpului de răspuns destul de rapid.

console gaming on tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *