Top 6 soundbar-uri pentru filme 2021

Soundbar 2021 feature

Ce este un soundbar?

Soundbar-urile sunt o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți experiența de vizionare a filmelor atunci când nu aveți spațiu pentru o configurare completă de home theater.

Puteți obține o reproducere excelentă a sunetului surround din soundbar-uri, care vă vor oferi o experiență captivantă de vizionare a filmelor. Cu toate acestea, nu toate soundbar-urile sunt egale.

soundbar home theater

Recomandări suplimentare soundbar-uri 2021

În timp ce unele sunt capabile doar să recreeze conținut stereo, multe beneficiază de asistență Dolby Atmos, care vă poate ajuta să aduceți o experiență cinematografică acasă, indiferent dacă priviți dintr-o cameră dedicată sau din confortul patului.

Vă prezentăm în continuare selecția noastră pentru cele mai bune soundbar-uri pentru filme în 2021:

TOP SOUNDBAR-URI 2021

I) Cel mai bun soundbar pentru filme: Nakamichi Shockwafe Ultra 9.2Ch

soundbar Nakamichi Shockwafe Ultra

Cea mai bună bară de sunet pentru filmele este Nakamichi Shockwafe Ultra 9.2Ch. Configurată în formatul 9.2.4 poate rivaliza cu ușurință cu sistemele de tip home theater, făcându-o o alegere solidă pentru cei serioși pasionați de filme. Oferă o experiență remarcabil de captivantă și susține Dolby Atmos.

Este livrat cu patru difuzoare , care pot fi poziționate orizontal sau vertical pentru a se potrivi mai bine acusticii camerei. Difuzoarele sale puternice fac o treabă destul de bună la reproducerea Dolby Atmos, iar canalul central creează un dialog clar. Cu trei porturi Full HDMI-In, îl puteți utiliza ca hub HDMI între toate componentele dvs. diferite și nu are nicio problemă la trecerea semnalelor video de cea mai înaltă calitate.

În timp ce cele două subwoofere wireless ale sale oferă un sunet puternic, tind să se distorsioneze la volumul maxim. Din păcate, disponibilitatea in România este limitată.

II) Soundbar-ul SAMSUNG HW-Q950T -Detalii și preț

 Soundbar-ul SAMSUNG HW-Q950T

Dacă priviți mai ales filme pe Blu-ray, verificați Samsung HW-Q950T. Deși nu are la fel de multe intrări fizice ca Nakamichi Shockwafe Ultra 9.2Ch și performanța sa surround nu sună la fel de bogată sau captivantă, această configurare 9.1.4 acceptă eARC.

Datorită acestui fapt, puteți asculta cele mai avansate semnale surround bazate pe obiecte care se găsesc în mod obișnuit pe discurile Blu-ray. De asemenea, oferă un sunet mai bine echilibrat decât Nakamichi, făcându-l puțin mai versatil în utilizare.

Basul său puternic poate contribui, de asemenea, la evidențierea intensității efectelor sonore în scenele pline de acțiune sau la adăugarea unui boom la o piesă EDM. Există chiar și o interfață grafică EQ și presetări dacă doriți să-i personalizați sunetul. De asemenea, este compatibil cu Bluetooth sau Wi-Fi, astfel încât să puteți transmite fără fir audio din filme, dacă preferați.

Încercați Samsung dacă vizionați o mulțime de filme care folosesc formate audio de înaltă calitate fără pierderi sau sunet surround avansat.

III) Cel mai bun soundbar 5.1 pentru filme: JBL Bar 9.1 – Detalii și preț

Cel mai bun soundbar JBL Bar 9.1

Cel mai bun soundbar 5.1 pentru filmele este JBL Bar 9.1. Această configurație 5.1.4 are două difuzoare de tip satelit (wireless) care se detașează de corpul său principal și pot fi plasate oriunde în cameră. Au până la zece ore de redare continuă și pot fi reconectați din nou la bar pentru a se încărca.

Are un profil de sunet bine echilibrat, cu un bas prezent și puternic, ceea ce este minunat pentru fanii filmelor de acțiune pline de explozii.

Datorită difuzoarelor sale wireless, poate crea, de asemenea, o experiență de sunet captivantă și poate oferi o performanță surround uimitoare. Are mai multe opțiuni de redare fără fir, iar gama sa completă de intrări fizice facilitează utilizarea acestuia ca hub pentru mai multe dispozitive, cum ar fi TV și DVD player. Deoarece acceptă eARC, puteți viziona și Blu-ray preferate cu semnale surround avansate bazate pe obiecte.

IV) Cel mai bun soundbar la preț redus Vizio SB36512-F6

pret mic  soundbar Vizio SB36512-F6

Cel mai bun soundbar pentru filme la un preț mai accesibil este Vizio SB36512-F6. Această configurație 5.1.2 este o alegere foarte bună pentru filme. Devine foarte puternic și fără prea multă compresie, astfel încât reproducerea audio este curată chiar și la volumul maxim.

Suportă Dolby Atmos și conținut surround și are o mulțime de intrări, astfel încât să îl puteți folosi ca hub între dispozitive precum televizorul dvs. și playerul DVD. Profilul său de sunet este suficient de neutru pentru a reproduce dialogul în mod clar, iar punch-ul suplimentar din gama basului ajută la reproducerea scenelor de acțiune.

V) Soundbar 2.1 YAMAHA YAS-209

YAMAHA YAS-209

Dacă sunteți în căutarea unei bare de sunet 2.1 mai accesibile pentru filme, luați în considerare Yamaha YAS-209. În timp ce această configurare 2.1 nu devine la fel de tare ca Vizio SB36512-F6 și nu acceptă conținut Dolby Atmos, este totuși o alegere corectă pentru vizionarea de filme. Profilul său de sunet implicit este destul de echilibrat, astfel încât dialogul este clar.

Dacă doriți ceva cu difuzoare wirezess care să poată reda conținut Dolby Atmos, vezi opțiunea Vizio. Cu toate acestea, dacă preferați o configurare 2.1, luați în considerare Yamaha.

VI) Cel mai bun soundbar simplu pentru filme Sennheiser AMBEO- Detalii și preț

 Sennheiser AMBEO

Sennheiser AMBEO Soundbar este cea mai bună bară de sunet independentă pentru filme. Această configurare 5.1.4 bine construită vine cu 13 difuzoare încorporate în bară, ceea ce ajută la crearea unei experiențe impresionante de vizionare a filmelor. Modul său AMBEO 3D îl face o alegere bună pentru vizionarea conținutului surround și acceptă și Dolby Atmos.

În general, are o gamă medie neutră, care poate reproduce clar conținut vocal greu, deși îi lipsește puțin bass. Din fericire, există un EQ parametric disponibil pentru a vă ajuta să-i personalizați sunetul. Funcția sa de corecție a camerei poate analiza, de asemenea, caracteristicile acustice ale camerei dvs. și poate aplica ajustări ale sunetului în consecință.

Din păcate, este destul de voluminoasă și grea, deci poate ocupa mult spațiu. De asemenea, îi lipsește foarte mult bass jos, mai ales când ascultați conținut stereo, ceea ce poate fi dezamăgitor. Cu toate acestea, dacă doriți să vizionați Atmos sau conținut surround, aceasta este o alegere solidă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *