Top cele mai bune căști Sony 2021

Casti Sony, Top cele mai bune căști Sony 2021

SONY este un brand versatil care face o gamă largă de căști pentru orice buget. Vă prezentăm în continuare o listă cu cele mai bune căști de la SONY pentru 2021, în funcție de categoria acestora

I) Cele mai bune căști SONY overall

Sony WH-1000XM4 Wireless-VEZI PREȚ

Sony WH-1000XM4 Wireless emag

Cele mai bune căști Sony pe care le-am testat sunt Sony WH-1000XM4 Wireless.

Aceste căști over-ear au funcție Bluetooth, un feeling premium și funcționează destul de similar cu predecesorul lor, Sony WH-1000XM3 Wireless, dar oferă și mici îmbunătățiri în câteva domenii cheie.

Au o durată de viață a bateriei de aproape 38 de ore, cu un funcție de oprire automată, sunt ușor de utilizat și oferă suport pentru conectarea mai multor dispozitive.

Sunt, de asemenea, suficient de confortabili pentru a le purta pentru sesiuni îndelungate de ascultare (perfecte pentru utilizarea la birou), sunt foarte bine construite și vin cu un sistem foarte bun de reducere a zgomotului ambiental.

Din păcate, microfonul lor integrat oferă o calitate a înregistrării sub-standard, făcând vocea să sune subțire și pierzând din detaliul sunetului înregistrat. Totuși, datorită setului bogat de caracteristici, confortului oferit și calității premium a construcției, acestea sunt printre cele mai bune căști Bluetooth pe care le-am testat.

II) Cele mai bune căști SONY in-ear

Sony WF-1000XM3 Truly Wireless-VEZI PREȚ

Sony WF-1000XM3 Truly Wireless

Cele mai bune căști in-ear de la Sony sunt WF-1000XM3 Truly Wireless.

Au un feeling premium, fiind construite din plastic de înaltă calitate și accente metalice. Profilul lor sonor este în mare parte uniform și suficient de versatil pentru o varietate de genuri muzicale.

Durata de viață continuă a bateriei de puțin sub șapte ore cu Anularea Zgomotului activată este decentă, iar geanta de transport asigură trei încărcări suplimentare.

Din păcate, sunt destul de voluminoase pentru niște căști in-ear wireless ceea ce le face puțin incomode. Selecția inclusă de capete pentru urechi, care sunt neobișnuit de mari este un alt minul al acestui model.

Ca alternativă, Sony WI-1000X Wireless va oferi o experiență de ascultare mai consistentă datorită căștilor lor mai mici, dar designul benzii de gât nu este nici pe departe la fel de portabil.

III) Cele mai bune căști SONY pentru mixat

Sony MDR-7506

Sony MDR-7506

Cele mai bune căști Sony pentru mixat pe care le-am testat sunt Sony MDR-7506. Au fost standardul industriei de zeci de ani și este și clar de ce.

Sunt foarte bine echilibrate iar profilul de sunet neutru este ideal pentru mixat.

Sunt ușoare, un mare avantaj pentru sesiuni lungi de studio și se pot plia într-un format mai compact, astfel încât să nu ocupe prea mult spațiu în geantă.

Sunt, de asemenea, mult mai ieftine decât căștile de studio concurente. Din păcate, prețul lor mai mic se reflectă în calitatea construcției lor. (*cablul acestora nu este detașabil)

IV) Cela mai bune căști SONY pentru sport

Sony WF-SP800NB Truly Wireless-VEZI PREȚ

Sony WF-SP800NB Truly Wireless

Cele mai bune căști SONY pentru sport pe care le-am testat sunt WF-SP800NB Truly Wireless.

Acestea sunt confortabile, bine construite și foarte stabile în ureche ceea ce le face ideale pentru antrenament, oricât de intens ar fi acesta.

Vin la pachet cu mai multe dimensiuni de vârfuri pentru căști și aripioare de stabilizare pentru a vă ajuta să obțineți cea mai confortabilă si stabilă experiență de purtare.

Profilul lor de sunet favorizează bass-ul ceea ce vă poate ajuta să rămâneți motivați în timpul antrenamentelor intense și, dacă preferați un sunet diferit, există posibilitatea să modificați profilul sunetului folosind aplicația Headphones Connect de la SONY.

Bateria durează mai mult de 9 ore dintr-o singură încărcare, ceea ce este mai mult decât suficientă pentru uz normal. Carcasa lor de încărcare portabilă vă poate ajuta, de asemenea, să le reîncărcați în mișcare.

V) Cele mai bune căști SONY ieftine

Sony WI-C310 Wireless-VEZI PREȚ

Sony WI-C310 Wireless pret mic

Cele mai bune căști SONY pe care le-am testat la preț redus sunt WI-C310 Wireless.

Aceste căști wireless ieftine sunt relativ confortabile și ar trebui să fie suficient de stabile pentru exerciții ușoare.

Au un design cu bandă pentru gât, cu comenzi în linie, ce permit reglarea cu ușurință a volumului atunci când sunteți în mișcare.

În general, au un profil de sunet echilibrat, cu un ușor accent pe bass, ceea ce le face potrivite pentru o mulțime de conținut audio.

De asemenea, durata de viață a bateriei este de 17 ore la o singură încărcare, deci sunt potrivite pentru sesiuni lungi de ascultare.

Din păcate nu au cea mai bună calitate de construcție și le lipsește posibilitatea de personalizare a profilului de sunet. De asemenea, microfonul lor are o calitate de înregistrare sub-standard, fiind recomandat doar pentru a efectua apeluri telefonice.

VEZI ȘI ALTE CĂȘTI SONY AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *